Столична община чрез  Столичен инспекторат  активно подкрепи  Световния ден на

...
Столична община чрез  Столичен инспекторат  активно подкрепи  Световния ден на
Коментари Харесай

Столична община се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Столична община чрез  Столичен инспекторат  интензивно подкрепи  Световния ден на почистването и  акцията на БТВ „ Да почистим България дружно “.   

„ Вярвам, че с помощта на акцията на медията и напъните на жителите, които пристигнаха като доброволци и децата, които са тук ще  замърсяваме все по-малко  и София ще е поддържана все толкоз зелена и чиста, сподели зам.- кметът на Столичната община Десислава Билева, която се включи в акцията на една от локациите в столиците. Новото през тази година е, че за първи път  имаме организация, която разрешава да събираме  разделно  отпадъците, уточни Десислава Билева и акцентира, че това е приоритет за Столичната община, тъй като единствено по този начин, можем да опазим околната среда.

Заместник- кметът Десислава Билева се включи с  шефа на Столичния  инспекторат Ивайло Иванов, дружно със чиновници на Кока кола  и техните фамилии в акцията на  един от пунктовете в  регион „ Панчарево “.

Столичен инспекторат съдейства  на над 4500  доброволци, които се включиха в почистването на  избраните места, като  в парк Борисова градина,  Ловен парк, в регион „ Панчарево “ до болница по рехабилитация, м. Камбаните – парка, Витоша, Южен парк, до езерото на кв. Челопочене   и други споделени пространства. Акцентът на акцията и посланието, което се даде е: „ Разделното събиране на отпадъците “, което да остане наш непрекъснат табиет, с цел да опазваме околната среда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР